fredag 12 juni 2009

18+3 Nu är det nästan sommarlov

Tack för alla inlägg! Det är verkligen underbart att ha de där bilder på Hicken. Det gör att allting känns mycket verkligare. Nu har magen växt lite mer och jag har faktiskt gått upp 1 kilo den senaste veckan. Känns helt underbart att vågen stannar på 60.9 kg. Så mycket har jag aldrig vägt!

Sparkarna känner jag av varje dag. De är inte så starka men visst känns de. Dem kommer oftast när jag sitter ner eller precis innan jag ska sova. Jag säger till gubben att känna men än så länge kan han inte känna något.

Idag har jag jobbat undan så mycket jag kan på jobbet. Jag hade hoppats på att detta skulle vara min sista dag. Tyvärr hann jag inte riktigt allt utan får åka in några timmar på måndag....men sen är det SOMMARLOV i många veckor. När jag börjar jobba igen kommer jag att vara i vecka 29. Det är ju helt otroligt!!!

2 kommentarer:

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Härligt att magen växer och frodas :-) Njut av sommarlovet nu!

Kram Ninna

MochM sa...

Mysigt!
Och snart nog kommer maken att känna sparkarna. Sen någon vecka tillbaka SER jag sparkarna! Japp. Från utsidan. Det hade jag faktiskt ingen aning om att man kunde göra. Så dom blir livligare!
Kram m.