torsdag 13 augusti 2009

27+2 Tack för tipsen!

Tack för alla tips mot halsbränna.
Jag ska testa dem alla!!

Idag har varit en otroligt lugn dag. Jag har mest suttit framför datorn och Tv:n, även om det finns andra lugna aktiviteter att göra så har jag inte haft så mycket motivation.
Min nyinsatta vikarie ringde från skolan och ville veta lite om klassen och få lite tips.
Kändes skönt att kunna hjälpa till. Sen är det ju skönt att ha lite koll på vad som händer om jag ska börja jobba om en och en halv vecka.

Just idag känner jag att jag vill jobba. Tiden går långsamt här hemma. Tanken på att behöva vila i 12 veckor till känns konstigt nog jobbigt. Hur det än blir så är det viktigaste att Hicken mår bra.
H*n är värd allt!!!

Skrev i ett tidigare inlägg om mitt järnvärde. Trots att det ligger lågt så känner jag inte av det så mycket. Visst är jag trött men det har jag varit hela graviditeten så det tänker jag inte på så mycket. Det är skönt att kunna sova länge på morgonen nu när man är hemma men ska jag jobba snart kanske det kommer att kännas mer..

2 kommentarer:

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Hej Tjejen!
Skönt att se att dina veckor tickar på och att allt verkar gå bra :-)

Nu är jag tillbaka efter vår semester!

Kram Ninna

Anonym sa...

Du har ju ett Hb på 109, vilket är helt OK om man är gravid. Här i Uppsala säger de på spec-MVC att Hb bör ligga över 100 vid förlossningen. Har följt din blogg ett tag, och det är jättekul att läsa om hur det går för dig. Får själv mitt första barn en månad senare ungefär, och har oxå haft lite jobbigt med att få till den. Håller tummarna för er!
Kram/Josefine