torsdag 4 december 2008

Drömmar, försvunnen lingonvecka och skvaller

I natt drömde jag så konstigt. Jag har det senaste inte drömt så mycket. Det var bara så konstigt. Ni vet, i drömmar känns allt så verkligt, och sekunderna efter att man har vaknat men sen....tänker man efter och då blir det så konstigt.
Jag befann mig på sjukhuset, på IVF-kliniken och läkaren gjorde massa konstiga undersökningar på mej, hur många han än gjorde så var jag helt normal. Men han var konstig för mellan varje undersökning skulle han ha paus och dricka kaffe, lägga sig och sola och annat.
Då fick jag bara sitta och vänta. I väntrummet var det en tjej som hade någon sjukdom som inte över huvudtaget hade med barnlöshet att göra. Det kändes ändå som jag var på rätt ställe men jag kom aldrig därifrån...
Kände mig konstig när jag vaknade men efter lite frukost och första lektionen med ungarna så var allt som vanligt igen.

Jag brukar alltid ha lingonvecka ganska intensivt i så där 5 dagar men nu har det bara slutat. Jag blödde ganska mycket dag 1 och halva dag 2 men efter det nästan ingenting. Jag får spader på min kropp. Känns som jag inte ens kan lyckas ha en normal menstruation.

Förresten, lite skvaller om ni gillar det, annars kan ni sluta läsa.
Om ni ser på Bonde söker fru så vet jag att en utav dem ska gifta sig i januari. En bekant till mig fick en inbjudan igår! Gissa vem?

2 kommentarer:

Jag älskar, därför finns jag sa...

Men så kan du ju för tusan inte skriva, nu blir man ju skitnyfiken.. :) Aja, får väl ge sig till tåls några dagar till, sen lär det väl dyka upp i tidningarna. :p

Anonym sa...

Drt har tönten Magnus va? Läste nämligen det på Ica. På Häntextras framsida stod det "Vi gifter oss!"

Drömmen är ju klockren att tolka. Du sitter och väntar och inget händer. Du är normal men du får inga svar. Du tycker det är seegt! Och så får hjärnan in lite andra saker i drömmen också som sol och kaffe...Jag förstår om det är drygt. du är tuff!