tisdag 16 december 2008

Pepparkaksbak och dum klocka

Förstår inte varför bloggens klocka är helkonstig. Enligt den så skriver jag alla mina inlägg tidigt på morgon vilket inte är fallet. Har ingen aning om hur man ändrar den heller...?

Har precis kommit hem efter pepparkaksbak hos min syster. Det är gott med pepparkakor men mest innan gräddning, degen är bara mums!

Idag har varit en bra dag. Jag har inte tänkt så mycket, börjar faktiskt känna att jag ser fram emot julen lite. Det har jag inte gjort tidigare, bara velat att den ska vara förbi snabbt så att behandlingen kan börja.

Hoppas att jag fortsätter att tänka så!

2 kommentarer:

Jag älskar, därför finns jag sa...

Hej svej, jag hade ju också problem med klockan. Du går in i "instrumentpanelen", där du hamnar vid inloggning och väljer sen "Inställningar", till höger om nytt inlägg. Och väljer sedan "formatering", där kan du ändra inställningar om tiden å datum mm. Hoppas du lyckas! :)
Lät för övrigt gott gott med pepparkaksdeg, hinner inte med bakning i år.. :(
Ha en bra dag! Kram

Hanna sa...

Bakade också peppisar igår. I sällskap av 3 katter som också tyckte att det var smaskens med pepparkaksdeg (lillkillen tyckte dock att det var roligast att kliva i mjölet & på de ogräddade kakorna...).

För min egen del smakade jag varken på degen eller de färdiga kakorna. Det visade sig att pepparkakor just nu är jätteäckligt - jag som i normala fall älskar peppisar! :( Jag får väl fortsätta övergödningen av min man. Hehe!