tisdag 2 december 2008

Så var det dags igen!

Såklart man hoppas, det gör man ju varje månad men idag kom den som den gör varje månad.
Det känns inte som jag sjunker lika djupt nu när jag vet vad som väntar mig. Gubben sa idag att man nog kan räkna med IVF.
Någonstans kanske vi trott att vi skulle slippa men det känns ju ganska lönlöst.
Så nu har vi en chans kvar innan nedräkning till dag 21 börjar.

I helgen var det adventsfirande med familjen och några vänner. Vi tänkte skapa en "ny tradition" i vårt nyinköpta hus. Vi satt i det inglasade uterummet med infravärme, kupévärmare och massa ljus. Riktigt mysigt faktiskt!

Nu gäller det bara att bita ihop. De första dagarna är värst då man dessutom har ont men sen brukar det lätta!

Har inte hört något om ämnesomsättningen men gubben har lovat att ringa och kolla. Hoppas bara att de kan säga det till honom så det inte måste vara jag eller??

2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag håller tummarna jättehårt för er. Snart är det er tur!

Stapplande Steg sa...

Hej Pez!
Hypotyreos är underfunktion av sköldkörteln vilket innebär låg ämnesomsättning. Om ditt blodprov visar på något fel så kommer d esäkert att höra av sig. Det viktigaste är att det är en insatt läkare. Vissa läkare har inte så bra koll och tycker att värdena är okej fast de inte är det. En läkare tyckte att mina värden var ok. Men så kom jag till en specialist (hormonläkare) som sa att värdena inte var bra. Jag fick medicin. Förutom att jag blev mycket piggare och gladare så blev jag också gravid. Men jag håller tummarna för att dina värden är bra! Kram