torsdag 12 februari 2009

Borde sluta läsa

Ändå sen jag kom hem har jag suttit och läst på andras bloggar om ultraljud och äggplock.
Alla verkar ha så himla många äggblåsor.
Hur ska mina sex räcka?

När de gör äggplock kommer ju säkert inte alla sex klara det, sen ska någon bli befruktad och vara av sådan kvalité att det är någon vits att återföra det.
Hjälp!
Nu känner jag mig inte så positiv längre. Jag kanske borde sluta läsa..

4 kommentarer:

Jessica sa...

Under min förra IVF hade jag 7 äggblåsor under ultraljudet, fick ut 5 ägg och 3 st blev jättefina embryos. 1 till mig och 2 till frysen. Så visst kan man få ut riktiga pärlor från få äggblåsor
:-).
Lycka till nu, jag håller tummarna jättehårt!

Lilla J sa...

Första försöket är ju som läkarna säger lite av en försöksomgång, men det kan ju lika gärna bli bra resultat ändå. För min del har det inte gjort ngn skillnad mellan gångerna alls, så många blåsor behöver inte heller vara bra. För mig resulterade 10 plockade ägg vid försök nr 2 ändå bara i 1 embryo så resultatet har egentligen inte varit sämre de ggr vi fått få ägg ut. Det kan mao gå hur som helst med ditt försök och hur många blåsor det var idag säger faktiskt ingenting om hur befruktningen kommer att gå. Det är bara att hålla tummarna!! =)

Apropå träning så är nog rådet egentligen att göra det som känns bra, kanske var det BM menade? Men till mig har de iaf sagt att man ska undvika sånt som ger stötar som hopp eller löpning, under stimuleringen. Konstigt om BM sa ngt annat nu.

Allt kommer säkert gå finfint på tisdag! Kram

Anonym sa...

6 ägg var precis det vi fick sist:) 4 var jättefina och 1 fick vi tillbaka och växer nu så det knakar och de andra väntar i frysen.

Önskar er all lycka till och håller tumamrna på tisdag!!!

MochM sa...

Jag instämmer med föregående talare. Sex äggblåsor räcker finfint.
m.