lördag 7 februari 2009

Sprutdag 4- Melodifestival

Iadg har jag varit i Skara och tittat på en islandshäst.
Min bästa vän letar häst och jag följer med och lär.
Inom en snar framtid vill jag också köpa men helst av allt vill jag få en bebis först.
Hästen hette Urd och var verkligen jättefin, den nuvarande ägaren var väldigt duktig, hon har till och med varit med i landslaget. Lite fräckt tycker jag!!

Nu är fjärde sprutan tagen men fortfarande kan jag känna av svettningarna på natten. De försvinner väl snart antar jag.
Jag känner ännu inga biverkningar av sprutan.

Härligt att Melodifestivalen är igång. Jag är en sån där schlagernörd vilken gubben önskar att jag inte var. Tyvärr kan jag inte låta bli, jag är fast!
När alla låtar hade spelats var jag helt säker på vilka som skulle gå vidare och jag hade helt rätt!

5 kommentarer:

Maja sa...

Du kan din schlager min vän! Vi måste köra några riktiga dängor på sammankomsten i maj!!! puss.

Hanna sa...

Här har du en till schlagernörd! Men min make tycker också det är kul (& resten av familjen & de flesta vännerna också) så melodifestival betyder party! :) Jag håller stenhårt på Emilia än så länge! :)

Jessica sa...

Här har du en till som är fast i schlagerträsket. Men tyvärr tyckte jag att gårdages var av det sämre genomsnittet.

Känner du av äggstockarna ännu? (eftersom det nu har gått ytterliga en dag sedan du skrev ditt inlägg :-))

Maria sa...

Hejsan! Kom in på din blogg av en slump, men åååå vad den gjorde mig lugn!!! =) Jag är inne på spraydag 15 och ska imorgon på koll inför sprutstart. Hoppas så att jag är nedreglerad och kan få börja med sprutorna snart! Mår pyton av den här sabla sprayen! :(
Jag började, precis som du, spraya på dag 21 och fick min blödning när jag skulle. Konstigt är att jag fortfarande blöder lite lite, men nu när jag läste din blogg blev jag lugnad! Det är alltså slemhinnorna som är sköra?!
Jag arbetar oxå som lärare och trivs super med det! Jag har en son som är 20 månader och han är ett litet mirakel! Han är ett provrörsbarn! =) Så jag hoppas att du kommer få känna den lycka som jag fick känna när vi, efter andra försöket, lyckades bli gravida!
Kram Maria.

Jessica sa...

Mina känningar började med en uppblåsthetskänsla i överkroppen, likt när man är hård i magen (sorry, men det är min bästa beskrivning). Ett obehag av att röra mig för mycket, att ha för tajta byxor osv. Sen började det ömma när jag gick och tillslut göra riktigt ont och på den vägen bar det av.

Jag tror att det ändå är rätt ovanligt att känna så mycket som jag gjorde och har försökt att ta reda på varför. Vissa menar på att vissa har känsligare bukhinna eller känsligare äggstockar, mer nerver osv. Tyvärr verkar jag vara en av dem.

Det kanske inte alls blir så för dig. De flesta som jag har pratat med har inte haft det så ont. De har inte känt så mycket. Jag hoppas att det blir så för dig :-).

Kram