måndag 19 januari 2009

Spraydag 1

När jag började blogga trodde jag att det skulle dröja evigheter innan jag kunde skriva spraydag som titel på ett inlägg men nu är det dags.

Igår så satte jag och gubben ihop sprayflaskan (inte för att det var så svårt men jag ville att vi skulle göra det ihop) och imorse stod han bredvid när jag sprayade.

Har gått runt hela dagen idag och oroat mig för att glömma det eftersom jag har fullt upp när jag jobbar men det har jag inte gjort.
Det första gubben frågade mig när jag hämtade honom på jobbet var om jag hade sprayat.
Så än så länge går det ju bra....

Jag funderar på en sak. Vad händer om man skulle råka glömma en sprayning? Ska man då ta dubbelt vid nästa tid, ta så fort man kommer på det eller hoppa över den gången?

Kram Pez

8 kommentarer:

Lilla J sa...

Härligt att du kommit igång!

Det är inte så petigt med nässprayen, man överdoserar ganska kraftigt är min teori.

Du behöver iaf inte vara ngn Hitler med tiderna. Jag vet att det står förslag i bipacksedeln på att man ska spraya 7, 12, 17 och 22. Men det är just bara ett förslag. Enl de på SU är det inte alls så noga och vid alla mina 3 IVF:r har jag sprayat lite hur som helst och alltid blivit nedreglerad utan problem. Vissa dagar blir första sprayningen kl 7 och vissa har det dröjt till 13 eftersom jag sovit så länge!

Så skulle du missa en dos på din tänkta tid är det bara att ta den när du kommer på det och skjuta upp nästa sprayning lite lagom.

Det kommer att gå kanon ska du se! =)

Kram

Jessica sa...

Instämmer med Lilla J, att det inte är noga på minuten.

Grattis till spraystart och till påbörjad behandling. Ja, nu är vi här, båda två, och har faktiskt börjat.

Ännu ett viktigt steg mot målet
:-).

STOR KRAM och ett STORT LYCKA TILL!

Tingeling sa...

Grattis till spraystart och nej, det är inte slaviskt noga med tiderna! Lycka till nu!

fru L sa...

Håller med ovanstående. "Vi" glömde aldrig någon puff men avvek ibland från tiderna och det gick bra ändå. Eller ja- plocka ut flera fina ägg-bra, inte nu-väntar-vi-barn-bra. Men snart kanske. Lycka till!

Jag älskar, därför finns jag sa...

Det känns nästan som att du fyller år, så jag får väl säga grattis!:)
Jag håller tummarna för dig! Kramar

MochM sa...

Grattis till spraystart!
Äntligen!
/m.

MochM sa...

Grattis till spraystart!
Äntligen!
/m.

zygoten sa...

Grattis till spraystart, nu kommer det att gå fort! Jag glömde någon enstaka dos, då tog jag den så fort jag kom på det.
Hoppas nu att att förlöper fint och att du slipper biverkningar under nedregleringen. De symtom du får sen under stimuleringen är ju bara att tecken på att det funkar:) Kram z