söndag 25 januari 2009

Spraydag 7

Känner absolut ingenting förutom att jag ät trött, men det jag ju jämt nu för tiden.
Borde jag inte känna något?
Kan det vara så att man går igenom hela nedregleringen utan biverkningar eller tyder det på att det kan ta längre tid för kroppen att ställa om sig?

Jag hoppas så att jag slipper hålla på och spraya så länge. Jag vill ju börja med sprutor så snart som möjligt.

En vecka avklarad, en vecka kvar tills det är dags för blodprov!

5 kommentarer:

MochM sa...

Hej där!
Jag tror inte du ska vara orolig över uteblivna biverkningar av sprayandet. Bara glad. Själv kände jag ingenting förrän efter 2 veckor första gången och då yttrade det sig som trötthet och pissigt humör. Lite finnar har jag fått någongång också, annars har det varit rätt biverkningsfritt.
Spraya och var glad säger jag iaf!
Sköt om dig!
m.

zygoten sa...

Jag mådde inte heller särskilt dåligt under nedregleringen, något tröttare och kanske kortare stubin framåt slutet annars inget. Det är bara att tacka och ta emot! /z

Jessica sa...

Jag känner inte så mycket heller. Bara så trött och det tror jag har med medicinen att göra. Väntar otåligt på vallningarna som kom förra gången då det tillslut fungerade.
Men som MochM också säger så är det så olika hur det är. Kanske från gång till gång också. Vissa har lite eller inga biverkningar alls. Och det hade ju varit toppen om det är så för oss den här gången tycker jag! :-)

Anonym sa...

Håller med ovanstående, du behöver inte vara orlig för uteblivna bivrekningar. Jag har reagerat olika från gång till gång så det varierar verkligen. För min del låter det underbart att vara utan biverkningarna, hoppas det håller i sig:)

Kram

Hanna sa...

& sen kan det ju ta olika lång tid innan biverkningarna sätter igång. Jag fick inte ta blodprov förrän efter 3 v båda gångerna, eftersom de (på min klinik) sa att många inte är nedreglerade efter 2v. & du har ju bara sprayat 1v. Så det kommer nog. Eller också inte, men det ska du isf bara vara glad för! :) Drabbades bl a hårt av vallningar & sömnlöshet (men det tog längre än en vecka), & det var INTE kul.

Stor kram! /Hanna